dinsdag 26 juni 2018
jun 26

Opening inschrijving
 
De inschrijving zal openen vanaf 1 juli tot en met 31 juli. 
De laatste weken zijn we als bestuur samen met teambeheer druk geweest om het systeem waarmee we werken te vervangen dit is nu in de afrondende fase. 
Ook hebben we nog tot 1 juli de vraag vanuit het bestuur lopen ivm de vrijdagavond daardoor kunnen we pas starten met inschrijven als dit geheel afgerond is. Alle Captains krijgen in de komende week een uitnodiging van Teambeheer voor het inschrijven van het team voor de competitie 2018/2019 is deze mail nog niet binnen aan het eind van week 27 kijk dan in de spam map van je mailprogramma, is daar ook niets mail dan naar de wedstrijdleiding zodat het mail adres gecontroleerd kan worden en alsnog een uitnodiging tot inschrijving verstuurd kan worden.
 Bij inschrijving via teambeheer zal er via ideal betaald gaan worden, nieuwsgierig naar het nieuwe competitieprogramma kijk op www.teambeheer.nl hier staan ook wat filmpjes hoe het programma werkt 
 
Er zijn reeds teams op het oude systeem en via mail aan het inschrijven geweest deze teams zullen helaas opnieuw moeten inschrijven en de betaalde contributie zal worden teruggestort.

>>>>>>>inschrijving dfhgh <<<<<<<
 
Het Bestuur

geschreven door webmaster

Laatste Forum berichten