Nieuwsbericht: vacature dagelijks bestuur
(Categorie: Dfhgh)
Geplaatst door webmaster
woensdag 12 september 2018 - 08:12:39


Openstaande vacatures D.F.H.G.H.   
 
Op de algemene captainsvergadering van 30 november 2018 zullen de volgende bestuursleden zich niet langer herkiesbaar stellen: 
Kristian Vogelaar (5de bestuurslid 2008-2018) 
Monica van Veen (Penningmeester 2007-2018) 
Om deze reden zijn wij op zoek naar kandidaten om de volgende bestuursfuncties  in te vullen: 

Penningmeester 
 
Lid van het dagelijks bestuur. Binnen deze functie zult u verantwoordelijk zijn voor de geldstroom binnen de federatie. Alle betalen aan de federatie en door de federatie zullen verlopen via de Penningmeester. Ook is de penningmeester verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarlijkse financiële overzicht t.b.v. de algemene captainsvergadering. Wij zoeken bij voorkeur naar een persoon met ervaring in financiële administratie of een vergelijkbare functie.   

Algemeen assisterend 5de bestuurslid 
 
Non-lid van het dagelijks bestuur. Binnen deze functie zult u verantwoordelijk zijn voor het bieden van assistentie aan het dagelijks bestuur van de federatie. Het gaat dan vooral om taken waar de taak, welk binnen een bepaald tijdsbestek uitgevoerd moet worden, teveel is voor 1 bestuurslid. Hierbij kan men denken aan het voorbereiden van het begin van het seizoen en de mappenavond die hieraan voorafgaat. Gedurende het seizoen zal het 5de bestuurslid vooral assisteren van de wedstrijdleiding in het voorspoedig laten verlopen van de competitie.   
 
Beide functies zijn op vrijwillige basis, en hier zal dan ook geen financiële vergoeding tegenover staan. Mocht u geinteresseerd zijn in een van deze functie, dan nodig wij u uit om u voor woensdag 31 oktober 2018 aan te melden via bestuur@dfhgh.nl. De aangemelde kandidaten zullen worden beoordeeld en voorgelegd aan de captains van de DFHGH. Er zal vervolgens tijdens de algemene captainsvergadering gekozen worden welke personen het bestuur eventueel zullen gaan versterken.Dit nieuwsbericht is van
( http://dfhgh.nl/news.php?extend.36 )