Nieuwsbericht: Corona update
(Categorie: Dfhgh)
Geplaatst door webmaster
vrijdag 13 maart 2020 - 15:31:38


Geachte leden van de DFHGH,   
 
Door onvoorziene omstandigheden omtrent het COVID-19 virus zijn wij als bestuur gedwongen om de resterende wedstrijden van de competitie van seizoen 2019/2020 te laten vervallen. Hierdoor worden wij als bestuur gedwongen een keuze te maken, hoe wij dit seizoen mbt promotie/degradatie, kampioenschap en bekerwedstrijden gaan beeindigen. Hierin maken wij een hele moeilijke keuze, die wellicht niet iedereen tevreden zal stellen, maar die naar ons inziens het beste is. De gemaakte keuzes door het bestuur voor de verscheiden competitie onderdelen is als volgt:   

Promotie/degradatie Het bestuur van de DFHGH heeft besloten de eindstand van de eerste seizoenshelft te nemen als eindstand voor het seizoen. Dit betekent dat ieder team eenmaal tegen elkaar gegooid heeft en we aan de hand van de behaalde punten gaan bepalen welke teams er degraderen en promoveren. Belangrijk is dat we alleen de rechtstreekse promotie/degradatie zullen doorvoeren. 

Promotie geldt voor de volgende teams:   
Divisie 1A Redbulls 3 ½ 
Divisie 1B 3xxxnx2 
Divisie 2A Lucky Clowns & Sport 
Divisie 2B Hoxemacoa 3 
Divisie 2C HDH Lekker belangrijk  

Degradatie geldt voor de volgende teams:   
 
Eredivisie Paddo darts & SPDC 2 
Divisie 1A Gouwezicht & Arrow 
Divisie 1B Huis den Hoek & Limerick     

Kampioenschap & prijzen 
Het bestuur van de DFHGH heeft besloten GEEN prijzen te zullen uitreiken voor de nummers 1 van de verscheidene divisies.   

Resterende beker wedstrijden 
Het bestuur van de DFHGH heeft besloten de resterende bekerwedstrijden voor onbepaalde tijd uit te stellen, en zich het recht te behouden om op een later tijdstip te besluiten de beker in zijn geheel te laten vervallen, als er geen mogelijkheid is om deze voor aanvang van het nieuwe seizoen alsnog te laten spelen.   

Jaarvergadering captains DFHGH 
Het bestuur was voornemens in April 2020 een captainsvergadering te organiseren. Afwijkend van voorgaande jaren heeft het bestuur besloten de captainsvergadering dichter bij het einde van het seizoen te plannen. Door omstandigheden kan deze vergadering geen doorgang vinden, dus heeft het bestuur van de DFHGH de volgende oplossing bedacht: Captains van de DFHGH kunnen gedurende de hele maand Mei 2020, hun suggesties, vragen en ideeen via de mail aan het bestuur voorleggen. Het bestuur zal deze input bekijken en beantwoorden. Vervolgens zal er in Juni een verslag gedaan worden van de behandelde onderwerpen. Dit verslag zal voor een ieder inzichtelijk zijn.     
 
Wij hopen u voldoende geinformeerd te hebben over de gang van zaken en hopen dat u begrip heeft voor onze beslissingen.   
Met sportieve groet,   
Het bestuur van de DFHGHDit nieuwsbericht is van
( http://dfhgh.nl/news.php?extend.45 )